Off-road and crazy


Vezessetek akadálypályán valódi terepjárót, fedezzétek fel a Hungaroring titkos és csodálatos erdejét, próbáljátok ki egyedi járműveinket!
Időtartama: max. 2 óra
Programelemek:

  • Off-road vezetéstechnikai tanpálya

Meredek emelkedők, nagy oldaldőlésû fal, vizesárok. Vendégeink saját maguk vezethetik a terepjárókat, azonban tapasztalt instruktorok segítik a program biztonságos megvalósítását.


  • Forest taxi

A közel 30 hektáros ősfás erdőben található egy speciálisan megépített útvonalhálózat, amelyen valós környezetben tapasztalhatják meg a terepvezetés élményét. Szakképzett instruktorok által vezetett autókkal tehetnek egy izgalmas utat, ahol valóban extrém szituációkat élhetnek át utasaink.


  • Crazy Wagen

Az öregecske Volkswagen látszólag egy hétköznapi Golf, ám a szolid külső nem mindennapi járművet takar. Sokak számára már az is furcsa, hogy az autó jobb kormányos kivitel, ráadásul a kocsi kormányzását megfordítottuk, így, ha jobbra tekerjük a kormányt, az autó balra fordul, ha balra, akkor pedig jobbra kanyarodik! A csapatoknak egy ügyességi ’rutinpályát’ kell teljesíteniük ezzel a furcsa szerkezettel, amely mindenki számára remek szórakozást nyújt majd.


  • Dupla Trabant

A két motorral, és két kormánnyal ellátott dupla trabit egy olyan szűken kibójázott pályán kell vezetni, ahol nélkülözhetetlen a sofőrök együttműködése, különben nem teljesíthető a feladat. Minden résztvevő kipróbálhatja az előre, illetve a tolató menetet.


A különleges járművek vezetéséhez érvényes vezetői engedély szükséges!

Megrendelés és időpont egyeztetés: ertekesites@tanpalya.hu

Csoport létszám:
8-12 fő
Inkluzív catering csomag:
welcome: egy kávé vagy tea és pogácsa
br. csomagdíj: 
584.200 Ft
/fő (br.)48.683 Ft-tól