Walk, drive, win!

Időtartam:120 perc
Pályák:Hungaroring Off-road Centrum 
Csoport létszám:12-20 fő
Inkluzív catering csomag:welcome: egy kávé vagy tea és pogácsa
Program leírása:

Gyalogos kihívások az erdőben és különleges autók a réten!

Mocsárjárás, Vakok szigete, Szent Grál; Az alagút titka – hogy mit takarnak az elnevezések? Legyen meglepetés! Megfelelő öltözetben, könnyû sétával teljesíthető programok legalább 4 fős csapatoknak.

Crazy Wagen

Az öregecske Volkswagen látszólag egy hétköznapi Golf, ám a szolid külső nem mindennapi jármûvet takar. Sokak számára már az is furcsa, hogy az autó jobb kormányos kivitel, ráadásul a kocsi kormányzását megfordítottuk, így, ha jobbra tekerjük a kormányt, az autó balra fordul, ha balra, akkor pedig jobbra kanyarodik! A csapatoknak egy ügyességi ’rutinpályát’ kell teljesíteniük ezzel a furcsa szerkezettel, amely mindenki számára remek szórakozást nyújt majd.

Easy drifter

A hátsó tengelyre felcsavarozott ’bevásárlókocsi’ kerekek nagyon-nagyon meg fognak tréfálni! Csak nyolcasokat kell leírnod a kijelölt pályán! Hajrá!

A különleges jármûvek vezetéséhez érvényes vezetői engedély szükséges!


Következő időpont: Időpontért hívja a
06-28-441-951 telefonszámot!
Ajánlatkérés cégeknek
Miért érdemes képzésbe fektetni?
Flotta szinten milliós nagysegrendű megtakarítás!

A vezetéstechnikai tréningek elvégzése csökkenti a közúti balesetek számát, súlyosságát így csökken az anyagi kár mértéke.

Defenzív vezetés: növeli a vezető biztonságát, csökkenti a stresszhatást, így növeli a balesetek elkerülésének lehetőségét.

Az üzemanyag megtakarításra irányuló tréning díja alig több, mint fél év alatt megtérül.

Kérjen visszahívást kollégáinktól!
Tovább