HU | EN
ISMERD MEG A RINGET
TANPÁLYA
Élményprogram a Hungaroringen
2019 június 18. - 63 500 Ft
MICHELISZ NORBERT EXKLUZÍV TRENING
TANPÁLYA
Vezetéstechnikai tréning Michelisz Norberttel
2019 Július 21. - 44 500 Ft
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

SZOLGÁLTATÁSOK

2. A vásárlás általános tudnivalói, árak, egyéb költségek
2.1. A weboldalon található Szolgáltatások ajándékutalvány keretében is megvásárolhatók a www.hungaroringshop.hu oldalon, illetve személyesen az alábbi helyszíneken:

  • Tanpálya:

Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring pálya, Tanpálya épülete

Elérhetőség: +36 28/441-951

Ideje: hétköznap 9 – 16 óra


A www.hungaroringshop.hu weboldalon történő vásárlásra az ott közzétett általános szerződési feltételek az irányadók.

2.2. A www.tanpalya.hu weboldalon történő vásárláshoz nincs szükség regisztrációra. A megrendelés a kívánt Szolgáltatás(ok) kiválasztását követően,  Regisztráció menüpontban található adatlap kitöltésével történik, a releváns adatok megadásával. Az adatlap kitöltése előtt időpont egyeztetés szükséges. Az Ügyfél a Weboldalon történő megrendelés leadásával kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és az ugyanitt közzétett Adatvédelmi tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja, az Adatvédelmi tájékoztatóban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul. A Szolgáltató kapcsolódó adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-83427/2016.

2.3. Amennyiben a Weboldalon található bármely Szolgáltatás jellemzőjével kapcsolatban, a Weboldalon közölteknél több információra van szüksége, kérjük, keressen meg minket a Weboldalon jelzett telefonszámon, elérhetőségeken.

2.4. A vételár mindig a Szolgáltatás mellett feltüntetett összeg, amely ha nincs külön jelölve magyar forintban értendő és a mindenkor hatályos általános forgalmi adó összegét nem tartalmazza.

2.5. A Weboldalon megrendelhető Szolgáltatás(ok) körének, árának változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Az ármódosítás a már megrendelt Szolgáltatás(ok) vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolhatja.

2.6. A megrendelést a Szolgáltató Weboldalán keresztül az Ügyféltől csak akkor fogadja el, ha az Ügyfél a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitöltötte. (Ha az Ügyfél valamely mezőt hiányosan tölt ki, hibaüzenetet kap a Szolgáltatótól.) A Szolgáltató a vásárlásról, az előlegfizetéssel egyidejűleg és/vagy a teljesítés után minden esetben számlát bocsát ki. A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szolgáltatási késedelemért, illetve egyéb problémáért és hibáért semminemű felelősség nem terheli.

2.7. Ügyfél a Regisztráció gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után.

2.8. Az Ügyfél a várt teljesítési határidő előtt megfelelő idővel köteles leadni megrendelését. Ennek elmulasztása esetére Szolgáltató felelősséget nem vállal. Amennyiben az Ügyfél a megrendelés ütemezésénél ezt figyelmen kívül hagyja, úgy a Szolgáltató az ebből fakadó problémáért, esetleges késedelemért felelősséget nem vállal.

2.9. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatás nyújtás megkezdése előtt előleget kérjen. Az előleg mértéke alapesetben a szolgáltatás értékének 100%-a. Szolgáltató ettől egyedi ajánlatban, vagy szerződésben eltérhet.

2.10. Ügyfél tudomásul veszi, hogy Szolgáltató jogosult alvállalkozót igénybe venni szolgáltatásának teljesítéséhez. Ebben az esetben az alvállalkozó tevékenységéért úgy felel, mintha azt a Szolgáltató maga végezte volna.

2.11. Szolgáltató késedelmes fizetés esetén a Ptk. előírásai alapján, a késedelembe esés időpontjától kezdődően a késedelemmel érintett naptári félév első napján érvényes jegybanki alapkamat nyolc százalékponttal növelt értékével megegyező mértékű késedelmi kamatot számít fel.
Regisztráció
Felelősségvállalási nyilatkozat letöltése
Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF