HU | EN
ISMERD MEG A RINGET
TANPÁLYA
Élményprogram a Hungaroringen
2019 június 18. - 63 500 Ft
MICHELISZ NORBERT EXKLUZÍV TRENING
TANPÁLYA
Vezetéstechnikai tréning Michelisz Norberttel
2019 Július 21. - 44 500 Ft
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

SZOLGÁLTATÁSOK

7. Felmondási jog
Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki szolgáltatást vesz igénybe, valamint a szolgáltatással kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció és ajánlat címzettje. Szolgáltatás vásárlása esetén az Ügyfél elállási, míg szolgáltatásra vonatkozó szerződés esetén felmondási jogával élhet.

7.1. Az Ügyfél a Szolgáltatási szerződés megkötésétől számított 14 napig jogosult indoklás nélkül felmondani a szerződést. A 14 nap attól a naptól számít, amikor az Ügyfél a szolgáltatásra irányuló szerződést megkötötte.

A szolgáltatásra irányuló szerződés megkötése napjának számít az a nap, amikor az Ügyfél a megrendelésének a visszaigazolását az általa megadott e-mail címre megkapta. A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szolgáltatási késedelemért, illetve egyéb problémáért és hibáért semminemű felelősség nem terheli.

7.2. Az Ügyfelet nem illeti meg a felmondási jog:

  • Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében, a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a Szolgáltató a teljesítést az Ügyfél kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg és az Ügyfél tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti.

7.3. Ha az Ügyfél felmondási jogával élni kíván, megteheti azt a jelen ÁSZF mellékletét képező nyilatkozat minta, vagy egyéb, a felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatának postán, vagy elektronikus úton való megküldésével a jelen ÁSZF elején feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére. Szolgáltató az elállási szándék tudomásul vételét annak kézhezvételétől számított 5 napon belül visszaigazolja.

7.4. Az Ügyfelet terheli annak bizonyítása, hogy felmondási jogát a jelen pontban meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta.

7.5. Ha Ügyfél szabályszerűen felmondja a szerződést, haladéktalanul, de legkésőbb az Ügyfél felmondási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti az Ügyfél által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást.

7.6. Ha az Ügyfél szabályszerűen mondja fel a szerződést, és a Szolgáltató megkezdte a szerződés teljesítését az Ügyfél kifejezett, előzetes beleegyezésével és az Ügyfél tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti, akkor Szolgáltató csak a még nem teljesített szolgáltatásra vonatkozó díjat fizeti vissza Ügyfél részére.

7.7. A visszatérítés során a Szolgáltató jogosult a számára legkisebb költséggel járó fizetési módot választani, amennyiben ehhez az Ügyfél kifejezetten hozzájárul, azzal a feltétellel, hogy ez nem jelenthet többletköltséget az Ügyfél részére. Egyebekben Szolgáltató az eredeti fizetési móddal megegyező módon tesz eleget pénzvisszafizetési kötelezettségének.
Regisztráció
Felelősségvállalási nyilatkozat letöltése
Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF