HU | EN
ISMERD MEG A RINGET
TANPÁLYA
Élményprogram a Hungaroringen
2019 június 18. - 63 500 Ft
MICHELISZ NORBERT EXKLUZÍV TRENING
TANPÁLYA
Vezetéstechnikai tréning Michelisz Norberttel
2019 Július 21. - 44 500 Ft
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

SZOLGÁLTATÁSOK

11. Tanpálya Kft szolgáltatásai igénybevételének feltételei


 

11.1. A tréningen való részvételhez érvényes vezetői engedély szükséges.

11.2. Céges megrendelés esetében az Ügyfél az általa delegált személyekkel is megismerteti az ASZF ide vonatkozó pontjait.

11.3. Szolgáltató nem egyéni képzést folytat, hanem (tréning fajtától függően) 5 -10 fős csoportokban dolgozik. Tréning elindítása megfelelő számú jelentkező esetén történik. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy azokat az időpontokat, amelyekre nincs elég számú jelentkező törölje és cserébe újabb időpontot egyeztessen az Ügyféllel. Amennyiben ezeket a csoportokat Szolgáltató mégis elindítja, az instruktornak lehetősége van a tréninget az előírtnál hamarabb befejezni, amennyiben a csoport létszám nem haladja meg az előírt létszám 50%-át.

11.4. Szolgáltató havonta, tréning fajtánként a jelentkezés függvényében határozza meg az adott havi tréningek elérhető időpontjait. Az aktuális tréning időpontokról a http://tanpalya.hu/hu/szolgaltatasok/idopontok linken lehet tájékozódni.  Ügyfél ezekből tudja kiválasztani a neki leginkább megfelelőt.

11.5. A magánszemélyeknek tartott tréningek időpontja jellemzően hétvégén van, de igény esetén Szolgáltató próbál hétköznapi időpontot is biztosítani.

11.6. Amennyiben egy céges megrendelő nem kér kizárólagosságot egy csoportra, a maximális létszám kifizetésével, úgy a Szolgáltató egyéni jelentkezőkkel feltöltheti azt.

11.7. Amennyiben Ügyfélnek tudomására jut, hogy az előzetesen egyeztetett és megrendelt időpontban a tréningen nem tud részt venni és ezt a Szolgáltató felé a tréninget megelőzően írásban jelzi, úgy lehetőség van újabb időpont egyeztetésére. A Szolgáltatónak minőségbiztosítási és fogyasztóvédelmi okokból időpont módosítást telefonon nem áll módjában elfogadni. Időpont módosításra a Szolgáltató egy alkalommal ad lehetőséget.

11.8. A részvétel alapesetben saját gépjárművel történik, de lehetőség van a Szolgáltató rendelkezésére álló flotta erejéig autóbérlésre is.

11.9  A tréning esetében annak kezdete előtt fél órával van a gyülekező a Szolgáltató által a visszaigazolásban megjelölt helyen. Amennyiben Ügyfél nem érkezik meg a megjelölt időben, Szolgáltató az Ügyfél okozta késedelemből eredő károkért nem tartozik felelősséggel, mivel Ügyfél 11.3 pont értelmében tudatában van annak, hogy nem egyedi, hanem csoportos foglalkozáson vesz részt.


11.10  Ügyfél tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatás igénybevételéhez a Hungaroring Sport Zrt. területére lép be, ahol az alábbi házirendi pontok irányadóak:


a./ A  Hungaroring belső területén megengedett sebesség 30 km/h.


b./ A Hungaroring versenypályát, illetve a HUNGARORING Sport Zrt. területén található és a Tanpálya Kft. által üzemeltetett egyes tanpályákat kizárólag a tréning idején vagy rendezvény esetén lehet használni kizárólag instruktorok felügyelete mellett.  Egyéb esetben szigorúan tilos a fenti társaságok illetékes személyeitől származó kifejezett engedély nélkül igénybe venni, illetve azokra ráhajtani, A teljes kártérítési felelősségen túl, a jelen szabály megsértése alkalmanként 100.000 Ft bírságot, illetve a HUNGARORING Sport Zrt. területéről történő határozatlan idejű kitiltást vonja maga után.

c./ Ügyfél tudomásul veszi, hogy a Hungaroring Versenypálya és a ”Tanpálya” Vezetéstechnikai Centrum Kft. területén csak a részvételével zajló tréningről, rendezvényről készíthető fotó-, illetve videó, a Hungaroring versenypályán zajló eseményről szigorúan tilos.

d./ Ügyfél tudomásul veszi, hogy a Hungaroring Versenypálya és a ”Tanpálya” Vezetéstechnikai Centrum Kft. területén tartózkodó személyek fokozott zajhatásnak lehetnek kitéve, a programon való részvételt kifejezetten ennek tudatában vállalja.

11.11. A tréningen való részvétel előtt az Ügyfél köteles a pályahasználati feltételeket elolvasni, ezt aláírásával igazolni és azt a tréning végéig betartani.

11.12. Szolgáltató felelősség biztosítással rendelkezik, amely abban az esetben érvényes, ha Ügyfél a pályahasználat feltételeit és az instruktor utasításait a tréning teljes ideje alatt maradéktalanul betartja.

11.13. Kísérő nem tartózkodhat az autóban, kivéve a családi tréning végét, ahol a tréning jellegéből adódóan lehetőség van a gyermekeket az autóba beültetni.

11.14. Aki a tréning, vagy rendezvény ideje alatt a biztonsági szabályokat megszegi, vagy gépjárműve a közlekedésbiztonsági szempontoknak nem felel meg (pl. gumiabroncsok állapota, kormányholtjáték, sérülések), az a tréningből kizárható. Az oktatás során az oktató(k) joga, és kötelezettsége, hogy a műszakilag kifogásolható gépkocsikat, a nem megfelelő magatartású résztvevőket biztonsági okokból kizárja az oktatásból.

11.15. Aki a foglalkozásról bármilyen okból eltávozik, illetve azt nem fejezi be, a tréningdíj visszatérítésére nem tarthat igényt.

11.16. A Szolgáltató az esetleges műszaki, időjárási vagy egyéb okok miatt az időpont változtatás jogát fenntartja.

11.17. Ügyfél tudomásul veszi, hogy a programok alatt kép/hang/videó felvétel is készülhet, amelyen – mint a programokon résztvevő személy – szerepelhet, és ezzel kapcsolatban semmilyen követeléssel nem élhet a ”Tanpálya” Vezetéstechnikai Centrum Kft.-vel, a felvétel készítőivel, illetve annak jogos felhasználóival szemben. Ez magában foglalja a lehetőséget, hogy ”Tanpálya” Vezetéstechnikai Centrum Kft., a felvétel készítői, vagy annak jogos felhasználói a kép/hang/videó felvételt korlátozás nélkül felhasználják, megjelentethessék, nyilvánosságra hozzák.
Regisztráció
Felelősségvállalási nyilatkozat letöltése
Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF