Családi tréning

 

Időtartam:210 perc
Pályák:ABS rántópados pálya, ABS szlalom pálya és gyermek közlekedési park
Megjegyzés:tavaszi,nyári hónapokban kerül megrendezésre
Tréning leírása:
Ez a tréning azonos a Bázis tréning tematikájával, azzal kiegészítve, hogy a gyermekek (max 2 fő) egy-két kör erejéig beülnek a szülőkhöz az autóba a KRESZ előírásoknak megfelelően. Így ők is megtapasztalhatják veszélyes helyzetben, hogyan viselkedjenek utasként úgy, hogy a vezetőt ne zavarják. Mindez az instruktor teljes körű figyelmével és intelmeivel történik.

Amíg a szülők az elméleti képzésen vesznek részt, addig a gyermekek ( max 2 fő) játékos feladatok megoldása során ismerkednek a biztonságos közlekedés alapjaival. Lehetőség van a témához kapcsolt alkotó munkára is. Ez után a Gyermek Közlekedési Parkban a táblákkal és lámpákkal tarkított útjain, -a közlekedési szabályokat betartva- vezethetik az elektromos kisautókat.

A téli hónapokban Miniring termünkben játékos közlekedésbiztonsági programot kínálunk, a program végén a gyermekek Miniringes oklevelet kapnak.


Következő időpont: Nincs meghirdetve
Ajánlatkérés cégeknek
Miért érdemes képzésbe fektetni?
Flotta szinten milliós nagysegrendű megtakarítás!

A vezetéstechnikai tréningek elvégzése csökkenti a közúti balesetek számát, súlyosságát így csökken az anyagi kár mértéke.

Defenzív vezetés: növeli a vezető biztonságát, csökkenti a stresszhatást, így növeli a balesetek elkerülésének lehetőségét.

Az üzemanyag megtakarításra irányuló tréning díja alig több, mint fél év alatt megtérül.

Kérjen visszahívást kollégáinktól!
Tovább

Tréningekről általában


Komplex tréning szolgáltatásokat nyújtunk, így Önnek csak a megfelelő tréning típust kell kiválasztania

  ELMÉLET
  Az instruktorok látványos ábrákkal és videókkal alátámasztott prezentáción keresztül mutatják be a leghasznosabb és aktualizált elméleti tudnivalókat.


   GYAKORLAT
   A tréningek gyakorlatorientáltak, a tesztpályákon és terepen is biztonságosan, az instruktorok folyamatos irányítása alatt lehet gyakorolni a veszélyes szituációkat. 


     BIZTOSÍTÁS
     A tréning díja balesetre és járműkárra (kivétel: off-road és motoros tréning) vonatkozó biztosítást is tartalmaz a Groupama biztosító által.


     CATERING
     Mindegyik tréningünk díjában biztosítunk ellátást, erről bővebben a tréningeknél tájékozódhat.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Leggyakrabban felmerülő kérdések a tréningekkel és fizetéssel kapcsolatban: https://tanpalya.hu/site/hu/szolgaltatasok/gyik


STRATÉGIÁNK A MINŐSÉG

Legfontosabb stratégiánk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk és a tréningeken résztvevők visszajelzéseit beépítve ügyfélbarátabbá tegyük szolgáltatásainkat. Ennek érdekében 2005 óta minőségirányítási rendszer szerint végezzük a munkánkat - állandóan szem előtt tartva a vevői igényeket.