ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Eco tréning

A vezetés közúton történik!


Tréning időtartama:
180 perc

Az üzemanyagárak emelkedése, Földünk fogyóban lévő kőolajkészlete, a károsanyag-kibocsátás negatív hatásai mind-mind arra sarkalják az autóvezetőket, flotta tulajdonosokat, hogy próbáljanak takarékoskodni az autókat mozgató energiával. Ennek a gondolatnak a jegyében alakította ki centrumunk, a gazdaságos vezetésre fókuszáló tréninget.

A módszer érdekessége az összehasonlító teszt vezetés, azaz a résztvevőknek alkalma nyílik a korábbi vezetéstechnikájukat összevetni a tréning során javasolt technikával. A „tudatos” kör utáni adatokkal megtámogatott kiértékelés még a bizonytalankodókat is meggyőzi arról, hogy ugyanazon autó, ugyanazon útvonalon képes átlagban 0,3-1,5 litert (/100km) spórolni úgy, hogy ez nem megy a menetidő rovására.

Kérje egyedi ajánlatunkat! 


Következő időpont: Nincs meghirdetve
Ajánlatkérés cégeknek
Miért érdemes képzésbe fektetni?
Flotta szinten milliós nagysegrendű megtakarítás!

A vezetéstechnikai tréningek elvégzése csökkenti a közúti balesetek számát, súlyosságát így csökken az anyagi kár mértéke.

Defenzív vezetés: növeli a vezető biztonságát, csökkenti a stresszhatást, így növeli a balesetek elkerülésének lehetőségét.

Az üzemanyag megtakarításra irányuló tréning díja alig több, mint fél év alatt megtérül.

Kérjen visszahívást kollégáinktól!
Tovább

Tréningekről általában


Komplex tréning szolgáltatásokat nyújtunk, így Önnek csak a megfelelő tréning típust kell kiválasztania

  ELMÉLET
  Az instruktorok látványos ábrákkal és videókkal alátámasztott prezentáción keresztül mutatják be a leghasznosabb és aktualizált elméleti tudnivalókat.


   GYAKORLAT
   A tréningek gyakorlatorientáltak, a tesztpályákon és terepen is biztonságosan, az instruktorok folyamatos irányítása alatt lehet gyakorolni a veszélyes szituációkat. 


     BIZTOSÍTÁS
     A tréning díja balesetre és járműkárra (kivétel: off-road és motoros tréning) vonatkozó biztosítást is tartalmaz a Groupama biztosító által.


     CATERING
     Mindegyik tréningünk díjában biztosítunk ellátást, erről bővebben a tréningeknél tájékozódhat.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Leggyakrabban felmerülő kérdések a tréningekkel és fizetéssel kapcsolatban: https://tanpalya.hu/site/hu/szolgaltatasok/gyik


STRATÉGIÁNK A MINŐSÉG

Legfontosabb stratégiánk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk és a tréningeken résztvevők visszajelzéseit beépítve ügyfélbarátabbá tegyük szolgáltatásainkat. Ennek érdekében 2005 óta minőségirányítási rendszer szerint végezzük a munkánkat - állandóan szem előtt tartva a vevői igényeket.