ÉLETMENTŐ SOFŐRÖK tréning

Időtartam:240 perc
Pályák:ABS rántópados pálya, ABS szlalom pálya

*Kik regisztrálhatnak?

Az ingyenes tréningeket a Groupama Biztosító a lakossági CASCO biztosítással rendelkező ügyfelei körében ajánlotta fel. Regisztrációra kizárólag azon ügyfelek jogosultak, akik e-mailben tájékoztatást kaptak a lehetőségről. 

A képzés átruházható, azonban egy szerződésszámmal csak egy személy regisztrálhat .

A regisztráció érvényességéhez szükséges, hogy a jelentkező a Megjegyzés blokkban tüntesse fel CASCO szerződésszámát is!  

A regisztráció befejezésével egy automatikus e-mail üzenet kerül kiküldésre a sikeres regisztrációról. Felhívjuk azonban szíves figyelmét, hogy a CASCO szerződésszám nélküli regisztrációk törlésre kerülnek, illetve az egy adott CASCO szerződésszámhoz regisztrált második vagy többedik jelentkezések is.

Gépjármű

A tréninghez a Groupama Tanpálya nem biztosít személygépjárművet, így saját (nem feltétlenül a biztosított) gépjárművel kell érkezni.

A tréningen való részvételhez érvényes vezetői engedély szükséges.

Tréning leírása

Az ÉLETMENTŐ SOFŐRÖK tréning azonos a Bázis tréning tematikájával, azzal kiegészítve, hogy a sofőrök elsősegélynyújtási, újraélesztési technikákat is gyakorolnak a Magyar Resuscitatiós Társaság közreműködésével. 

A tréningek a meghirdetett napokon 2 turnusban, 30-30 fő részvételével kerülnek megszervezésre.Következő időpont: Nincs meghirdetve
Ajánlatkérés cégeknek
Miért érdemes képzésbe fektetni?
Flotta szinten milliós nagysegrendű megtakarítás!

A vezetéstechnikai tréningek elvégzése csökkenti a közúti balesetek számát, súlyosságát így csökken az anyagi kár mértéke.

Defenzív vezetés: növeli a vezető biztonságát, csökkenti a stresszhatást, így növeli a balesetek elkerülésének lehetőségét.

Az üzemanyag megtakarításra irányuló tréning díja alig több, mint fél év alatt megtérül.

Kérjen visszahívást kollégáinktól!
Tovább

Tréningekről általában


Komplex tréning szolgáltatásokat nyújtunk, így Önnek csak a megfelelő tréning típust kell kiválasztania

  ELMÉLET
  Az instruktorok látványos ábrákkal és videókkal alátámasztott prezentáción keresztül mutatják be a leghasznosabb és aktualizált elméleti tudnivalókat.


   GYAKORLAT
   A tréningek gyakorlatorientáltak, a tesztpályákon és terepen is biztonságosan, az instruktorok folyamatos irányítása alatt lehet gyakorolni a veszélyes szituációkat. 


     BIZTOSÍTÁS
     A tréning díja balesetre és járműkárra (kivétel: off-road és motoros tréning) vonatkozó biztosítást is tartalmaz a Groupama biztosító által.


     CATERING
     Mindegyik tréningünk díjában biztosítunk ellátást, erről bővebben a tréningeknél tájékozódhat.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Leggyakrabban felmerülő kérdések a tréningekkel és fizetéssel kapcsolatban: https://tanpalya.hu/site/hu/szolgaltatasok/gyik


STRATÉGIÁNK A MINŐSÉG

Legfontosabb stratégiánk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk és a tréningeken résztvevők visszajelzéseit beépítve ügyfélbarátabbá tegyük szolgáltatásainkat. Ennek érdekében 2005 óta minőségirányítási rendszer szerint végezzük a munkánkat - állandóan szem előtt tartva a vevői igényeket.