ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Junior Motoros Akadémia

Időtartam:
4 óra
Pályák: 
földpálya


Minden sport, mozgalom csak úgy létezhet, ha széles körben, már az alapoktól elérhetővé válik. Segítséget nyújtunk, hogy hiteles oktatók útmutatásával játékosan, türelemmel biztos alapokat szerezzenek a gyermek motorosok már 4-8 éves kortól, földpályán!

Feltételek:

  •  Kerékpározási tudás
  •  Balesetbiztosítás
  •  Szülői beleegyezés


  
 
Tematika:  
  • Motorozás földpályán fojtott motorral.  Egyensúly gyakorlatok, testtartás, motorkezelés, tekintet irányítás elsajátítása. Elindulás, megállás, alacsony sebességű manőverezés. 
  • Motorozás dirt pályán fojtott motorral.  Kanyargyakorlatok, szlalom feladatok teljesítése motorkezeléssel kombinálva.
  • Fojtás nélküli motorozás. Motorozás dirt pályán. Lendület fejlesztése, pályapontok megismerése, hol, és miként fékezünk, kanyarodunk, érintünk, és célozzuk meg a kigyorsítás irányát.

Időtartam 3 óra (öltözés, bemelegítés, gyakorlatok, folyamatos elmélet, levezetés)

Motorkerékpárok: 

Yamaha PW50, YCF 50, Yamaha PW80, YCF 88 (fojtható teljesítmény, gyerekekre méretezett kezelőszervek).


A képzés elvégzése után lehetőséget biztosítunk a további gyakorlási, edzési lehetőségekre, minden hónapban belekóstolhatnak a megmérettetés ízébe a tanítványaink.

A bukósisakot, csizmát, kesztyűt, könyök-és térdvédőt a szülőnek kell biztosítani.

A képzés csak minimum 4 résztvevő jelentkezése esetén indul! Részletekért és időpontokért hívja a +36-28-441-951-es telefonszámot!


Következő időpont: Nincs meghirdetve

Tréningekről általában


Komplex tréning szolgáltatásokat nyújtunk, így Önnek csak a megfelelő tréning típust kell kiválasztania

  ELMÉLET
  Az instruktorok látványos ábrákkal és videókkal alátámasztott prezentáción keresztül mutatják be a leghasznosabb és aktualizált elméleti tudnivalókat.


   GYAKORLAT
   A tréningek gyakorlatorientáltak, a tesztpályákon és terepen is biztonságosan, az instruktorok folyamatos irányítása alatt lehet gyakorolni a veszélyes szituációkat. 


     BIZTOSÍTÁS
     A tréning díja balesetre és járműkárra (kivétel: off-road és motoros tréning) vonatkozó biztosítást is tartalmaz a Groupama biztosító által.


     CATERING
     Mindegyik tréningünk díjában biztosítunk ellátást, erről bővebben a tréningeknél tájékozódhat.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Leggyakrabban felmerülő kérdések a tréningekkel és fizetéssel kapcsolatban: https://tanpalya.hu/site/hu/szolgaltatasok/gyik


STRATÉGIÁNK A MINŐSÉG

Legfontosabb stratégiánk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk és a tréningeken résztvevők visszajelzéseit beépítve ügyfélbarátabbá tegyük szolgáltatásainkat. Ennek érdekében 2005 óta minőségbiztosítási rendszer szerint végezzük a munkánkat, állandóan szem előtt tartva vevői igényeinket.